Saturday, October 16, 2010

Tahniah, dua cucu ke luar negara.

Assalamualaikum WBT.
Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana kita masih diberi kesempatan melihat dunia.
Mohon ampun maaf dari pihak admin atas blog yang sudah lama menyepi lantaran kesibukan kami yang masih lagi bergelar student.

UPDATE terkini daripada keluarga besar Hj Ismail..

Sebelum dan selepas bulan Syawal baru2 ini 2 orang cucu Haji Ismail telah berlepas ke luar negara untuk menyambung pelajaran. Mereka adalah Ahmad Syahin Bin Mohd Amin, 21, yang menyambung di peringkat degree dalam bidang Siasah Syar'iyyah di salah sebuah universiti Islam di Medan, Indonesia. Seterusnya, Muhammad Izzuddin Bin Mohd Amin, 18, pula telah menyambung pelajaran di Mesir bagi mengikuti pengajian peringkat degree dalam bidang perubatan. Beliau merupakan cucu kedua Haji Ismail yang melanjutkan pelajaran di sana yang mengikut jejak langkah Mohd Afif Bin Mohamad sebelum ini yang juga berada dalam bidang yang sama. Sekalung tahniah kami ucapkan buat kalian.:)


Ahmad Syahin kini di IndonesiaMuhammad Izzuddin(atas) kini berada di Mesir bersama Mohd Afif(bawah)

Semoga Allah mempermudahkan urusan kalian serta mengurniakan kejayaan buat semua anak cucu Haji Ismail yang masih menuntut. Apa yang penting keikhlasan dalam menuntut ilmu itu yang utama. Kejayaan dan hasil usaha kita hanyalah untuk kejayan Islam di masa akan datang. InshaAllah.. Takbir!

0 comments:

 

Hj Ismail family Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template